A Gerson konyha ABC-je

A Gerson receptes könyv a Gerson terápiát kezdők számára készült. Bár a terápia első napjaiban állandó időszűkében vagyunk, mégis nagyon fontos, hogy a betegnek biztosítani tudjuk a különböző ízletes és tápláló ételféléket, hogy ez által serkentsük étvágyát és megőrizzük érdeklődését az élelmiszerek iránt. A segítőnek nem lesz ideje bonyolult ételeket készítenie, amit esetleg a beteg egyébként sem élvezne. Az ételek éppen ezért legyenek gyorsan, egyszerűen elkészíthetők és könnyen emészthetők, mindemellett változatos színeket, ízeket és összetételt biztosítsanak a beteg számára. Mindezt szem előtt tartva, számos gyorsan és könnyen elkészíthető receptet írunk le ebben a füzetben. A rendelkezésre álló élelmiszerekből a segítő, fantáziáját használva, különböző egyszerű fogásokat tálalhat.

Vissza