Previous
Next

Központunk

A Gerson Európa Központ Európa első és egyetlen hivatalosan akkreditált Gerson Terápiás intézménye.  A Központ 2009-ben nyitotta meg kapuit, Budapesttől mindössze 30 km-re, Dobogókőn. Jelenleg programjaink helyszíne Pilisborosjenőn van.
Az intézmény alapítói gyógyult Gersonosok, Beata Bishop és Dr. Nagy Melánia.

Az intézmény akkreditációját illetően további hivatalos információkért forduljon a Gerson Intézethez (www.gerson.org)

Munkatársaink

Beata Bishop

Pszichoterapeuta, a Gerson európai felügyelője

Beata Bishop magyarszármazású, angol pszichoterapeuta és író, korábbi riporter, a BBC  World Services egykori munkatársa.

A transzperszonális pszichológia egyik meghonosítója és  meghatározó személyisége Angliában és Magyarországon egyaránt. Gyógyult rákbetegként a kaliforniai Gerson Intézet európai felügyelője, a Gerson Európa Központ társ-alapítója. 

Dr. Nagy Melánia

Gerson terapeuta, szakmai vezető

Az Egészségforrás Alapítvány főállású életmód tanácsadója, a Gerson Európa Központ társ-alapítója, Gerson terapeuta. Egyetemi végzettsége: állatorvos

Gerson terápiával való való sikeres gyógyulását követően, Melánia elsőként végezte el sikeresen a Gerson orvosképzés I-III. modulját.
További végzettségei: általános természetgyógyász, életmód tanácsadó, homeopátiai tanácsadó, életbiztosítási orvosi elbíráló.

Péterné Oravecz Elvira

Életmódtanácsadó, terapeuta

Életmódtanácsadó és terapeuta, refelxológus és rák coach, alternatív lovas terapeuta és ARNI tréner, 2009 óta foglalkozik rákos betegekkel, főleg a Gerson Európa Központ kötelékében.  Szerteágazó tudását és tapasztalatát örömmel és szenvedélyes szeretettel próbálja a betegekkel való munka során hasznosítani.

Weszely Katalin

Terapeuta

Katalinnál 2004-ben karcinomát diagnosztizáltak, 2005-ben kezdte el a Gerson terápiát. 2007-től önkéntesként az Egészségforrás Alapítványnál, 2015-től a Gerson Európa Központnál terapeutaként működik közre. 
Végzettsége: Faipari mérnök, akupresszőr, mozgásterapeuta, nemzetközi guo-lin qi-gong oktató, alternatív terapeuta.

 

Bujdosó Erzsébet

Nővér

Erzsébet 20 évig a Semmelweis Egyetem Gyermekklinikáján volt osztályvezető nővér. 1997-ben melanómát diagnosztizáltak nála, amelyből a Gerson terápia segítségével gyógyult ki.  Gersonos tapasztalatát nővérként kamatoztatja, munkatársunkként a Központ megnyitása óta. 

Fekete Aranka

Nővér

Diplomás ápolóként 2010 óta dolgozik a Gerson Európa Központban. Feladata, hogy támogassa a  Központ pácienseit a terápia alapjainak megismerésében és  gyakorlati tanácsokkal látja el őket, hogy sikerrel érjék el céljaikat. 

Borsa Noémi

Irodaszervező, programszervező

Noémi 2009-ig az Egészségforrás Alapítvány irodavezetőjeként dolgozott. Alapítványi munkáját követően karrierjét a Gerson Európa Központnál folytatja irodavezető, programszervező, koordinátori munkatársként. 
Végzettsége: geológus és geofizikus mérnök, közgazdász.

Gerson alapképzésen 2007-ben vett részt, Budapesten.

Csiki Edit

Gazdasági ügyintéző

Edit 2013-ban csatlakozott a Gerson Európa Központhoz, mint gazdasági ügyintéző.

Fő feladat és tevékenységi köre a Központ mindennapi üzemeltetési és működtetésére terjed ki.